Medewerkers


Dagmar van den Bergh-Klaassen
Dagmar van den Bergh-Klaassen
Huisarts

Vanaf 13  oktober is Dagmar weer terug na haar zwangerschapsverlof.

Zij heeft in het verleden een deel van de huisartsenopleiding in Herpen gevolgd en is sinds 1 september 2007 afgestudeerd als huisarts.  Dokter vd Bergh is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze houdt zich naast haar huisartsenwerk bezig met personeelszaken.

Rob Besselink
Rob Besselink
Huisarts

Huisarts sinds 1994 en sinds die tijd in Herpen. Is huisartsopleider en praktijkmanager. Werkt als SCEN-arts. (SCEN = steun en consultatie euthanasie Nederland). Geregistreerd als sportduikerarts C bij de Nederlandse vereniging voor duikgeneeskunde  ( www.duikgeneeeskunde.nl ). Erkend kwaliteits consulent Nederlands Huisarts Genootschap voor de huisartsengroep KOS (huisartsen uit Berghem, Schaijk, Ravenstein,Lith en Megen). Dokter Besselink is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Susan Janssen
Susan Janssen
Huisarts

Sinds juli 2014 is Susan werkzaam als huisarts in de praktijk. 

Susan is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

Voordat zij aan de huisartsenopleiding begon heeft ze zich een aantal jaar intensief met orthopedie bezig gehouden. Inmiddels heeft zij succesvol de LCR-cursus reizigersgeneeskunde afgerond en is zij bevoegd tot het geven van (vaccinatie) adviezen aan reizigers.

Binnen de praktijk neemt de taak op zich van coordinator kwaliteit  en draagt zij zorg voor het behouden van de NHG-accreditatie.

Ronne Welleman
Ronne Welleman
huisarts, waarnemer

Ronne Welleman vervangt Susan Janssen vanwege haar zwangerschapsverlof. In 2012 volgde ze in Herpen het eerste jaar van haar huisartsenopleiding. Inmiddels is ze twee jaar als huisarts gerigistreerd en neemt ze waar in diverse praktijken. Ronne werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

Marjolein Steenman
Marjolein Steenman
huisarts in opleiding

Marjolein zit in het laatste jaar van haar huisartsenopleiding. Zij gaat een dag in de week naar de universiteit in Nijmegen voor onderwijs, de rest van de dagen werkt ze onder supervisie van haar opleider, dokter Besselink, in de praktijk. Veelal doet ze zelfstandig haar spreekuur en visites. Haar speciale aandachtsgebied is de spoedeisende geneeskunde.

Dorine Weijts
Dorine Weijts
praktijkondersteuner somatiek

Vanaf begin Juli 2015 is Dorine werkzaam als praktijkondersteuner. Zij richt zich met name op de zorg voor mensen met chronische aandoeningen als suikerziekte en COPD.

Maria van Doornik
Maria van Doornik
POH GGZ

Sins begin augustus 2014 is Maria in dienst als praktijkondersteuner GGZ. Onder supervisie van de huisartsen behandelt en begeleidt zij mensen met psychische klachten. De gesprekken met haar vallen binnen de basiszorg, daardoor zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Diane Heijmans
Diane Heijmans
Doktersassistente

Diane heeft een speciale cursus voor reizigersvaccinatie gevolgd, hebt u daar vragen over dan weet u waar u moet zijn.

Diane is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Bianca Megens
Bianca Megens
Doktersassistente

Bianca is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Gulser Gur
Gulser Gur
assistente

Sinds half mei 2015  is Gulser als assistente werkzaam in onze praktijk.

Saskia Liebregts
Saskia Liebregts
Maatschappelijk Werkster

Saskia werkt namens Aanzet bij ons in de praktijk. Ze is daarmee onderdeel van het sociaal wijkteam. 

Zij heeft op vrijdagochtend tiussen 9 en 10 uur een inloopspreekuur op de praktijk en aansluitend de mogelijkheid voor een spreekuur.